Nur Hani … hari ke 11

Sabtu / 5 April 2008 / 28 Rabiul Awal 1429

Hari ini hari ke-11 Nur Hani masih lagi Hospital. Aku dengan isteri aku sedikit lega bila aku lihat ‘wire’ dan ‘tube’ dan tak ada kat badan dia … cuma yang ada pun ‘tube’ untuk minum susu jer dengan pulse detector yang kat kaki. Lampu biru (untuk sakit kuning) pun dah tak ada. Dari rekod perubatan dia setakat ini … Nur Hani dah OK, cuma dia tak cukup berat lagi …. kata nurse …. bila dia dah 1.6 kilo …. ibunya kena datang ker wad teman baby …. bila dah 1.8 kilo boleh balik dah …. cuma sekarang berat dia baru 1.1 lagi …. doktor kata berat dia tak naik lagi lebih lebih lagi dia dah kerap ‘kencing-berak’ la ni. Mmmmm … ini mahu kena 1 minggu lagi lak ni …. tak per lah … janji anak perempuan aku ni sihat wallafiat. Aminnnnnn ….

Hari ini aku sempat snap gambar dengan video clip …. sekali kantoi dengan nurse … kena sound daaaaa… tak per lah janji dah dapat ambik …. aku ambik gambar ni untuk ornag lain yang tak dapat nak masuk wak baby … wad tu ibu dan bapa sahaja yang boleh masuk.

One Response to Nur Hani … hari ke 11

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: