Nur Hani hari ke 40

Ahad / 04 Mei 2008 / 28 Rabiul Akhir 1429

Hari ini genaplah hari ke 40 Hani berada dihospital. Nasib baiklah Hospital Kajang tu dekat jer dengan rumah lebih kurang 1.5 kilometer jer … kalau tak ‘penat’ jugak aku suami isteri nak melawat hari hari, terutamanya dia kena breast feed tapi kena ‘perah’ masuk dalam bekas sebab dia tak pandai menetek lagi. Hari ini berat dia dah naik 1.7 kilo, tadi petang Hospital telepon mintak ibu dia datang duduk dalam wad bersama anak. Nampak happy betul orang rumah aku petang ni hari ni dia dibenarkan menjaga dan tinggal bersama ‘puterinya. Kalau dah ibu tinggal bersama aku agak 1-2 minggu lagi mungkin Hani akan dibenarkan pulang.














Semoga Hani Sentiasa Mendapat perlindungan Allah s.w.t.

One Response to Nur Hani hari ke 40

  1. […] 5. Hari ke 40 Possibly related posts: (automatically generated)Nur Hani…hari ke 19 […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: